بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
طی روزهای اخیر، ساختار نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی شاهد حوادث بی سابقه ای بود که منجر به کنش و واکنش های گسترده در سرزمین های اشغالی شده است.
سرویس جهان مشرق - روزنامه یدیعوت آحارانوت در تیتر اول صفحه خود به وضعیت بحرانی ارتش رژیم صهیونیستی از زبان رئیس ایال زمیر، رئیس ستاد ارتش این رژیم اشاره کرد که نشان می دهد صهیونیست ها اوضاعی بحرانی را تجربه می کنند. یدیعوت آحارانوت در این رابطه نوشت:
«رئیس ستاد ارتش به رده سیاسی هشدار داده است که کمبود شدید نیرو وجود دارد. او در گفتگو با مقامات ارشد سیاسی هشدار داد که با توجه به فرسایش نیروها، اجرای عملیات گسترده برای شکست حماس دشوار تا غیرممکن خواهد بود. میزان گزارش وظیفه نیروهای ذخیره در واحدهای رزمی فقط 60 تا 70 درصد است و این حتی قبل از اجرایی شدن طرح قانون معافیت یهودیان حریدی است.» (مخالفان این قانون، آن را قانون فرار می نامند، چرا که یهودیان حریدی را از خدمت در سربازی به صورت کامل معاف می کند)
همچنین یک منبع امنیتی نیز در این رابطه گفت: «رئیس ستاد به سیاستمداران پیشنهاد کرده است که از برخی خیالات خود در رابطه با جنگ غزه دست بکشند.»
در روزهای اخیر، موج جدید نافرمانی و اعتراض در میان نیروهای نظامی و امنیتی اسرائیل به دلیل ادامه جنگ در غزه شدت گرفته است. گزارش ها حاکی از آن است که تعداد فزاینده ای از سربازان، به ویژه نیروهای ذخیره، و حتی برخی افسران رده بالای نظامی و امنیتی با امضای طومارها و خودداری از انجام وظایف محوله، نارضایتی خود را از طولانی شدن درگیری ها و فقدان دستاوردهای ملموس در این جنگ ابراز کرده اند. این تحولات که برخی رسانه ها از آن به عنوان «طومارهای نافرمانی» یاد می کنند، نشان دهنده شکاف عمیق در ساختار نظامی اسرائیل و افزایش فشارهای داخلی برای متوقف کردن سیاست های شخص بنیامین نتانیاهو است.
شبکه 12 رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش این رژیم به ابعاد خطرناک شکاف های داخلی و احتمال گسترش نافرمانی در میان نظامیان پیشین و ذخیره کاملاً آگاه است. همچنین گفته شده که رئیس ستاد ارتش «اسرائیل» تصمیم دارد مانع از حضور هریک از نیروهای ذخیره ای شود که در حال حاضر در خدمت فعال هستند.
هفته گذشته، خلبانان نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در نامه ای که برای فرمانده نیروی هوایی ارسال شد، مخالفت خود را با از سرگیری جنگ در نوار غزه اعلام کردند.
در نامه خلبانان صهیونیست آمده است: جنگ در نوار غزه اصولا منافع سیاسی را دنبال می کند نه امنیتی. آنها تاکید کردند ادامه دادن به جنگ به تحقق هیچ یک از اهداف اعلام شده کمک نمی کند و موجب کشته شدن اسرا و نظامیان اسرائیلی و غیرنظامیان بی گناه خواهد شد.
سازمان رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارسال این نامه موجب خشم «تومر بار» فرمانده نیروی هوایی شد هرچند در آن هیچ نشانه ای از نافرمانی از اجرای خدمت نظامی یا توقف پیوستن به ارتش دیده نمی شود.
این سازمان تاکید کرد که فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی امضا کنندگان این نامه را به اخراج از خدمت نظامی تهدید کرده و جلسه ای در این زمینه با حضور ایال زمیر رئیس ستاد ارتش برگزار شده است.
بنیامین نتانیاهو در روزهای اخیر در اظهاراتی تند نسبت به موج اعتراضات گسترده درون ارتش این رژیم علیه ادامه جنگ در نوار غزه، مدعی شد که نامه های منتشرشده با امضای افسران و سربازان معترض، «نوشته آن ها نیست» بلکه «اکاذیبی است که از سوی نهادهای تأمین شده از خارج نوشته شده است».
وی در ادامه تهدید کرد: هر شخصی که به نافرمانی از خدمت نظامی تشویق کند، بی درنگ از ارتش اخراج خواهد شد. نتانیاهو در ادامه با ادبیاتی تند، معترضان را «علف های هرز» توصیف کرد و گفت: این افراد تلاش دارند اسرائیل و ارتش آن را تضعیف کنند و با این کار، دشمن ما را برای ضربه زدن به ما دلگرم می کنند.
پس از این اتفاق و تهدیدات سران سیاسی و نظامی رژیم علیه معترضان، اعتراضات نظامیان صهیونیست شدت بیشتری به خود گرفت و طی روزهای گذشته و در دفعات مکرر، نیروهای ذخیره و افسران نظامی و امنیتی در بخش های مختلف ارتش اقدام به ارسال نامه اعتراضی در رابطه با ادامه جنگ کرده اند که به برخی از آنها اشاره می شود.
روزنامه یدیعوت آحارونوت فاش کرده، بیش از 250 تن از افسران سابق موساد، ازجمله سه رئیس سابق این آژانس، به کمپین امضایی گسترده ای در حمایت از نامه اعتراضی خلبانان پیوستند که خواستار معامله تبادل اسرا و پایان دادن به جنگ در نوار غزه است. فهرست امضاکنندگان شامل رؤسای سابق موساد دنی یاتوم، افرایم هلیف» و تامیر پاردو علاوه بر معاون سابق رئیس موساد و ده ها تن از رؤسای بخش ها و معاونان آن هاست.
هاآرتص نیز نوشت: بیش از 1500 سرباز ذخیره در پیاده نظام و نیروهای ویژه، نامه ای امضا کرده اند که در آن حمایت خود را از موضع خلبانان نیروی هوایی اعلام کرده و خواستار پایان جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی شده اند.
معاریو نیز طی گزارش خبری در این رابطه اعلام کرد که تنها در چند ساعت، بیش از 1525 نفر از نظامیان ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی در یگان زرهی، با امضای طوماری خواستار توقف جنگ علیه نوار غزه و بازگرداندن اسرا شدند.
به گفته وب سایت واللا، صدها نفر از نیروهای ذخیره ارتش رژیم با امضای دو طومار، خواستار توقف فوری جنگ در نوار غزه و بازگرداندن اسرای در دست جنبش حماس شدند. به گفته وب سایت واللا، امضاکنندگان این طومارها از نیروهای وابسته به واحدهای عملیات ویژه و یگان سایبری هجومی ارتش هستند.
در موردی دیگر، رسانه های صهیونیستی اعلام کردند که نامه ای به امضای 200 پزشک احتیاط ارتش رژیم برای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و اسرائیل کاتس وزیر جنگ این رژیم ارسال شد که محتوای اصلی آن درخواست برای توقف فوری جنگ است.
لازم به ذکر است که موارد فوق تنها بخشی از نامه ها و طومارهای تهدیدآمیز نیروها و افسران نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی است و در اینجا فرصتی برای اشاره و ذکر تمامی آنها نیست.
مقامات صهیونیست نسبت به پیامدهای جدی نافرمانی های اخیر در ساختار ارتش این رژیم به دلیل اعتراض به ادامه جنگ در غزه هشدار داده اند. آن ها معتقدند این موج نافرمانی، می تواند به تضعیف شدید و برهم زدن انسجام ارتش و کاهش توان عملیاتی آن منجر شود و فاجعه ای فراتر از شکست 7 اکتبر را برای این رژیم به ارمغان بیاورد.
بنی گانتز، از رهبران اپوزیسون مخالف نتانیاهو و از اعضای سابق کابینه جنگ، نیز با اشاره به نافرمانی های نظامی، هشدار داد که «مدیریت فاجعه بار نتانیاهو» ارتش را در معرض فروپاشی داخلی قرار داده و خواستار انتخابات زودهنگام شد. همچنین، ایهود باراک، نخست وزیر سابق، نتانیاهو را «خطرناک ترین تهدید برای آینده اسرائیل» خواند و گفت که نافرمانی های اخیر نتیجه مستقیم سیاست های جنگ طلبانه و بی نتیجه اوست. او از سربازان خواست به جای نافرمانی، فشار عمومی برای برکناری دولت را افزایش دهند.
به گزارش مشرق ، بر اساس تحلیل های کارشناسان صهیونیست، پیش بینی می شود که در صورت استمرار وضعیت فعلی، باید انتظار یک بحران قریب الوقوع با ابعاد جدی و گسترده نظامی و امنیتی را داشت.
{{name}}
{{content}}